ADANA / YÜREĞİR - Havutlu İlkokulu

Okulumuzda E Twinning Sosyal Sorumluluk Projesine başladık.

Kas

Eyl

15 Temmuz 2016 gecesinde, milli iradeyi ve demokrasimizi hedef alan hain darbe girişimi, milletimizin kahramanca mücadelesi sonucunda engellenmiş ve demokrasimiz kazanmıştır. Tarihe şanlı bir direniş olarak geçen bu mücadelede göğsünü siper, canlarını feda eden şehitlerimizi anmak, hatırlatmak ve unutturmamak hepimizin en önemli sorumluluklarından olmalıdır. İşte bu sorumluluk bilinciyle, okulumuzda  "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü" programı düzenlendi

2022 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAVUTLU İLKOKULU ÖĞRENCİ SERVİS TAŞIMA İŞİ İLANI.

BAŞVURULAR 31.08.2022 TARİHİNE KADAR HAVUTLU OKUL MÜDÜRLÜĞÜNE YAPILACAKTIR.

Mrt

Okulumuzda Evren Yakan kuruculuğundaki "Şehrimdeki Yapraklar Dünyası" e- Twinning projesi. Dilek Aksu tarafından yürütülmektedir.Proje kapsamında orman hafatsı kutlandı.

Mrt

Okulumuzda "Şebit" e-Twinning sosyal sorumluluk projesi okulumuz öğretmeni Dilek AKSU tarafında yürütülmektedir. Velilere yönelik "Şebit" e-Twinning sosyal sorumluluk projesi kapsamında "Bilinçli Üretim, Tüketim ve Sağlıklı Beslenme" konusunda uzman konuklar tarafından 22 ve 25 Mart tarihlerinde toplantı düzenlenecektir.

Mrt

Okulumuzda Hadise ER tarafından başlatılan "Tarihimi Kodluyorum" e-Twinning projesi okulumuz öğretmenleri Dilek AKSU ve Sedef YÜKSEKBAŞ tarafından yürütülmektedir. 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü için Robotik kodlama etkinlikleri yapıldı.

Ara

5 Ocak Adana 'nın Kurtuluşunun 100.Yılı etkinlikleri kapsamında Adana İl genelinde tüm vatandaşların katılımı ile "100. Yıl Marşı Yazma Yarışması, 100. Yıl Slogan Yazma Yarışması ve 100. Yıl Adana Fotoğraf Yarışması"

Kas

Okulumuzda öğretmenler günü çoşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.